Vallès Oest

Consulta a tots els i a totes les militants del PSC sobre l'acord de Govern progressista

  • Actualitzat:
  • Creat:

Aquest proper dissabte, 23 de novembre, la seu del PSC Terrassa restarà oberta de les 10h a les 20h.

Benvolgut/da company/a,

Com ja t’hem informat en aquests darrers dies, el proper dissabte es durà a terme la votació per part de la militància sobre l’acord del PSOE amb Unidas Podemos per formar un govern progressista de coalició. La votació presencial a Terrassa serà a la seu de l’agrupació (c/ La Rasa, 29), en horari ininterromput de 10h a 20h. Per votar hauràs de presentar el teu DNI. El cens és únic a nivell de tot Catalunya, per tant podràs votar a qualsevol agrupació que tingui habilitat un punt de votació (pots consultar els horaris i llocs de votació presencial AQUI.

També tens l’opció de votar on-line. En aquest cas t’hauràs d’inscriure a la mateixa pàgina web del PSC abans de les 20h de dijous dia 21. La votació on-line es realitzarà entre les 18h de divendres dia 22 fins les 20h de dissabte dia 23.

Per a qualsevol qüestió, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Una salutació,

Javi García
Secretari d’Organització
PSC Terrassa


Apreciado/a compañero/a,

Como ya te hemos informado en estos últimos días, el próximo sábado se llevará a cabo la votación por parte de la militancia sobre el acuerdo del PSOE con Unidas Podemos para formar un gobierno progresista de coalición. La votación presencial en Terrassa será en la sede de la agrupación (c/ La Rasa, 29), en horario ininterrumpido de 10h a 20h. Para votar deberás presentar tu DNI. El censo es único a nivel de todo Cataluña, por lo tanto podrás votar en cualquier agrupación que tenga habilitado un punto de votación (puedes consultar los horarios y lugares de votación presencial AQUI

También tienes la opción de votar on-line. En este caso te tendrás que inscribir en la misma página web del PSC antes de las 20h del jueves día 21. La votación on-line se realizará entre las 18h del viernes día 22 hasta las 20h del sábado día 23.

Para cualquier cuestión, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Un saludo,

Javi García
Secretario de Organización
PSC Terrassa

Fitxers adjunts: