Vallès Oest

La Federació del PSC Vallès Oest comptarà amb tres representants a la llista del PSC a les properes eleccions del Parlament de Catalunya

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els candidats escollits son la regidora socialista rubinenca Maria Mas, Isabel Sierra, militant de l’agrupació de Terrassa i Lucio Villasol membre de l’executiva comarcal.

Ahir diumenge es va presentar la llista amb el que el Partit dels Socialistes de Catalunya concorren a les eleccions el proper dia 21 de Desembre, llista que el darrer divendres per la tarda el Consell Nacional del PSC, màxim òrgan del Partit entre congressos va ratificar la llista electoral del Partit per concorre a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre. En aquesta llista la Federació del Vallès Oest comptà amb la representació de tres membres del Partit destacats de la comarca.

En el número 16 de la llista del PSC a Barcelona es troba Maria Mas, regidora socialista i portaveu a l’Ajuntament de Rubí, llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment Vice primera Secretària de l’agrupació del PSC de Rubí.

Isabel Sierra, candidata en el número 32, és Doctora en Psicologia per la U.A.B, especialitzada en salut i benestar social, on ha desenvolupat projectes d'investigació i docència en aquests àmbits. Actualment membre del Centre d'Estudis Econòmics i Socials, la xarxa de recerca Academia.edu, i el Grupo Investigación en Gobierno, Administración y Políticas Públicas.

En el número 61, Lucio Villasol, actualment Secretari de Política Municipal del PSC comarcal. Topògraf de professió en empresa d’obres públiques, a l’ajuntament de Manresa i al de Terrassa, des del 1971 al 1991.Regidor en el govern socialista de Terrassa entre 1991 i 1999. Llicenciat en Ciències de la Informació.

En la intervenció del Primer Secretari del PSC al Consell Nacional on van ser aprovades les llistes, Miquel Iceta, va assenyalar que “Si no hi ha la voluntat de posar-se a la pell de l’altre i de buscar solucions, els acords no són possibles”. “Hem de construir amb credibilitat l’obertura d’una nova etapa política a Catalunya. Volem trobar camins que siguin grans avingudes en què pugui transitar molta gent. Volem superar la divisió, promoure acords i aconseguir avenços”

Segons Miquel Iceta, “el nostre objectiu és de màxims, el de restablir la confiança en el futur, malmesa per uns objectius equivocats. La nostra principal preocupació són les persones que han de viure de la seva feina, no ho hem d’oblidar. El nostre partit no pot oblidar el seu deute i el seu compromís amb el món del treball, aquest país no es pot resignar a perdre pistonada”.

Volem una Catalunya millor en una Espanya diferent, en una Europa unida i amb més empenta. Si l’èpica és el que hem viscut fins ara, potser que tornem a la prosa senzilla i concreta, potser que tornem a la salut, l’educació i els serveis socials. Que no em diguin que això no té èpica. Ho farem com a PSC, orgullosos de les nostres sigles i de la nostra història, sense necessitat de fer operacions de transformisme”, va concloure.