Vallès Oest

Més del 72% de la militància dóna el seu suport a Pere Soler per ser l'alcaldable del PSC

  • Actualitzat:
  • Creat:

El dimecres 10 d´Octubre s'acabava el termini per presentar els avals per ser candidat a les primàries i Pere Soler ho va fer amb més del 72% dels avals.

Pere Soler va ser l'únic en presentar-se a les primàries per ser alcaldable i, després de recollir el 72% d'avals de la militància dels socialistes a Sant Cugat, ha valorat la seva candidatura enfocant la mirada en la tasca del partit durant l'actual mandat, en el que també ha estat el cap de llista de la força política.

"He encarat aquest repte tenint en compte els 4 anys que he liderat el PSC, amb tota la feina feta i els resultats que hem obtingut". Per Soler "hem presento amb la voluntat de continuar aquesta tasca i treure els millors resultats possibles", en referència a les eleccions. "Pot haver-hi canvis de majories i el PSC pot influir en el dia a dia de Sant Cugat".

A més, ha assenyalat que un cop es reprovi la seva candidatura en assemblea, el 19 d'octubre, serà el moment de començar a confeccionar la llista i el programa electoral: "Ens posarem a treballar per teixir la candidatura". Valldoreix també comptarà amb una opció del PSC, després d'anys sense tenir-la.