Vallès Oest

Oficina Parlamentària

  • Actualitzat:
  • Creat:

L'Oficina Parlamentària de la Federació del PSC Vallès Oest és un òrgan per apropar l’activitat parlamentària al territori i alhora ha de facilitar la comunicació dels municipis, les entitats i els ciutadans amb les institucions parlamentàries.

L'oficina està ubicada a la seu del PSC Vallès Oest i el seu horari d’atenció serà de 9 a 14h de dilluns a divendres. A més, els socialistes han habilitat un correu electrònic específic (opvallesoest@socialistes.cat) on es poden fer arribar les diferents qüestions de manera que les problemàtiques del dia a dia siguin les que marquin l’activitat parlamentària, perquè volem que la política sigui una eina realment eficaç.

El diputat vallesà del PSC, Pol Gibert, serà la referent d’aquesta oficina i ha declarat: “sempre hem treballat colze a colze amb el territori, ara amb aquesta oficina volem facilitar que tota aquella persona o col•lectiu que es vulgui dirigir a nosaltres ho pugui fer més ràpidament i de forma directa”.

L'oficina parlamentària està al vostre servei per a recollir totes aquelles qüestions que preocupen a la gent, aquells serveis que no acaben de funcionar correctament o les lleis que caldria modificar.