Vallès Oest

Jornada d'Infància

  • Actualizado:
  • Creado:

El partit destina una jornada a debatre entorn diverses problemàtiques que afecten a la infància.

Companyes, companys,

Com bé sabeu, a Catalunya està augmentant la situació de pobresa infantil i de desigualtat entre menors de famílies pobres i benestants.

Com a socialistes, prioritzem donar solució en aquesta terrible situació que afecta el col·lectiu més vulnerable de la societat: les nenes i nens. Hem d'analitzar les eines legislatives per garantir l'exercici dels seus drets, reconeguts en les institucions internacionals i nacionals, sense cap discriminació per origen, discapacitat, orientació sexual, ...

Per això, des de la secretaria d'Infància i Famílies i l'Àrea de Polítiques d'Igualtat us convidem a participar en la Jornada de seguiment de la Llei 14/2010 de les Oportunitats en la infància i adolescència: recordarem els objectius inicials amb Carme Figueras i Siñol (exconsellera de Benestar i Família) i Marga Mari-Klose (professora de sociologia), avaluarem el resultat de l'aplicació de la Llei en drets bàsics, protecció i promoció del lleure amb una taula de gent experta del sector moderada per la diputada Bea Silva, i detallarem el full de ruta del govern socialista estatal de la mà de Maria Luisa Carcedo, l'alta comissionada per a la lluita contra la pobresa infantil que depèn directament del president Pedro Sánchez. També comptarem amb la intervenció del nostre primer secretari, Miquel Iceta.
 

Ficheros adjuntos: