Vallès Oest

Jornada oberta "Dones i mercat de treball"

  • Actualizado:
  • Creado:

La sessió tindrà lloc el pròxim dilluns 26 de març de 18.30 h a 20.30 h, al Casal Socialista Joan Reventós, nova seu dels socialistes catalans, al carrer Pallars, 191 de Barcelona.

Benvolguts companys, benvolgudes companyes,

Onze anys després de l'aprovació de la Llei per la Igualtat efectiva de dones i homes, impulsada pel Govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero, les intolerables desigualtats entre dones i homes persisteixen també en l’àmbit del treball. A més, amb la reforma laboral aprovada pel Govern del Partit Popular l’any 2012, les dones són les grans perjudicades. Parlem de major precarització, major taxa d’atur, major temporalitat i menor taxa d’activitat i d’ocupació.

Per analitzar i debatre les bretxes laborals entre homes i dones, així com les iniciatives que els i les socialistes estem duent a terme en la lluita per la igualtat efectiva, ens complau fer-vos arribar la convocatòria per a la jornada oberta sobre “Dones i mercat de treball”, organitzada conjuntament des de les secretaries de Polítiques de les Dones i Treball del Partit, que tindrà lloc el pròxim dilluns 26 de març de 18.30 h  a 20.30 h, al Casal Socialista Joan Reventós, nova seu dels socialistes catalans, al carrer Pallars, 191 de Barcelona.

Comptarem amb la participació de Miquel Iceta, primer secretari del PSC; Raquel Sánchez, secretària de Polítiques de les Dones; Pol Gibert, secretari de Treball i Pilar Cancela, diputada del Grup Socialista i presidenta de la Comissió d’Igualtat del Congrés, entre altres.

Us adjuntem el programa de la jornada. Aquells i aquelles que estigueu interessades, cal que confirmeu la vostra assistència a ocupacio@socialistes.catabans de dimecres 21 de març.

Us hi esperem!

 

Atentament,

 

Raquel Sánchez

Secretària de Polítiques de les Dones

 

Pol Gibert

Secretari de Treball

Ficheros adjuntos: