Vallès Oest

Alfredo Vega entra a l’Executiva nacional del PSC

  • Actualizado:
  • Creado:

El Primer Secretari de l’agrupació socialista a Terrassa i alcalde d’aquesta ciutat s’incorpora a l’Àrea Política Institucional, Econòmica i Social.

En el Consell Nacional del PSC que s’ha celebrat aquest passat dissabte a la seu central del carrer Pallars, a Barcelona, Alfredo Vega ha estat escollit com a membre de la Comissió Executiva nacional del partit.

D’aquesta manera, el primer secretari del PSC de Terrassa i alcalde de la ciutat vallesana entra a formar part de l’àrea de Política Institucional, Econòmica i Social del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Aquesta àmplia secretaria està encapçalada per l’actual diputada i portaveu del Grup Socialista al Parlament, Eva Granados.

L’Àrea engloba diverses sectorials, com són:   Educació, Cultura, Universitat, Sindicalisme, Justícia, Món rural, Economia i Ciència i la funció d’aquestes és contribuir a definir els eixos estratègics d'actuació política del PSC en els seus respectius àmbits específics de treball, a més de col·laborar i participar en els treballs electorals, i assessorar en la seva especialitat els grups parlamentaris i els organismes de govern de tipus municipal, comarcal i nacional.